info@tattoo-smile.com

WILDE KATTEN

WILDE KATTEN / DIEREN TATTOOS

In veel culturen zijn dieren een belangrijk symbool. Wilde katten staan voor snelheid en kracht. Tijger, panter en luipaard zijn stijlen in diverse vechtsporten zoals Kung Fu, Pen-cak Silat en meer.

Leeuwen vormen op de hele wereld een belangrijk symbool. Ze komen in Chinese, Europese en Afrikaanse culturen voor. Eenleeuw staat voor de zon, moed, rechtvaardigheid, kracht, edelmoedigheid, overwinning en autoriteit etc. Leeuwen zijn leiders van hun troep. Een leeuwen tattoo kan een beschermende talisman zijn of betekenen dat de drager een leider wil zijn die voor anderen wil zorgen.

Jaguars & Luipaarden zijn nachtdieren. Omkleed met geheimzinnigheid die zorgt dat ze al duizenden jaren worden vereerd als heilige dieren. Deze tattoos staan voor onafhankelijkheid en is mysterieus. Ze worden ook wel de god van de onderwereld genoemd. Dit is het symbool voor oude magie.

Sommige mensen vinden bepaalde dieren gewoon fantastisch en willen daarom een tattoo.

 

Plaatsing

Wilde katten staan mooi op bovenarmen, schouders en rug. Ze laten iemand groter, gespierder, sneller, sterker en behendiger lijken net zoals deze dieren zelf. Deze dieren zijn goed te combineren met Japanse tattoostijlen of samen met een draak.

Comments are closed.