info@tattoo-smile.com

Schedels

SCHEDELS / SCHEDEL TATTOO / SKULL TATTOO

Als je een schedel naar je ziet grijzen. Wat voel je dan? Angst? Waar denk je dan aan? Lef? Provoceren? Schedeltattoo’s zijn ontwerpen om bepaalde reacties te ontlokken.

Een schedel wordt onmiddellijk herkend als iets wat ooit menselijk was en levend. Natuurlijk is het ook gewoon een mooi en opvallend ontwerp.  Maar hij kan ook aangeven dat we er onder onze huid allemaal hetzelfde uitzien. Of dat hij ons oproept om een goed leven te leiden zoals jij dat wilt omdat we uiteindelijk allemaal een keer sterven. Een schedel met een slang die door een schedel kruipt is een oud symbool voor kennis en onsterfelijkheid. Een schedel met rozen staat voor eeuwigheid en wederopstanding. Deze tattoo is ook het logo van Tattoo Smile!

Plaatsing

Schedeltattoo’s zijn krachtige symbolen; het heeft geen zin ze te verbergen. Ze komen heel goed uit op armen en onderarmen. Daar kun je ze goed laten zien. Ook schouders of rug zijn een goede plek. (daar kunnen ze mensen achter je rug op een afstand houden). Een persoon met een schedel tattoo staat ook voor kracht. Schedels zijn met veel andere afbeeldingen te combineren. Met letters, bloemen, dieren, tribals, fantasy, old school, bio mechanical en ga zo maar door.

Comments are closed.